Hert, Vijlenerbosbier

Boscafé ‘t Hijgend Hert’ heeft een eigen bier genaamd “Hert, Vijlenerbosbier” Dit bier is blond en bovengistend en heeft een alcoholpercentage van 7,5%.

Het is een zeer bijzonder, ietwat kruidig bier wat door onze klanten zeer gewaardeerd wordt en waarvoor velen een stukje omrijden cq wandelen . Het bier wordt speciaal voor het boscafé gebrouwen door een klein brouwerijtje dat zich 6 km over de grens in België bevindt, Hert is dus met recht een streekbiertje. (Er zijn klanten die aan Hertbier een tijdelijke lichte medicinale werking toeschrijven, er zijn in het cafe  ook veel wandelstokken achtergelatenna het drinken van enige Hertbiertjes)

Hert Bier voor Thuis

Als je niet alleen bij het Boscafé van een lekker koud Hertje wilt genieten, maar ook thuis op de bank kan dat! Wij verkopen voor 12,50 sixpacks Hert, Vijlenerbosbier in ons café! Vraag gewoon de bediening en zij brengen je een sixpack naar wens (6x Blond, 6x Bruin of 3x Blond en 3x Bruin)!

Hert Bier op Facebook

Ons bier heeft ook een eigen facebookpagina. Op de facebookpagina posten we nieuwtjes over ons bier en op welke bierfestivals we in de komende tijd zullen staan.