Dagkaart

Dagkaart

11:00 - 17:00

broodjes

Broodje Gezond

9.5

Een boeren waldkornbol met jong belegen boerenkaas en ham met een gekookt eitje, komkommer, tomaat, sla en truffel mayonaise.

Broodje gerookte zalm

11.5

Een tomatenbol met frisse guacamole, gerookte zalm, rode ui, komkommer en gemengde sla met citrus dressing.

Dop (H)erwtenburger

12.5

Vegetarische groenteburger op een brioche broodje met tzatziki, tomaat, vijgentapenade, tomatensalsa en komkommer.

Broodje ‘Mac Hert’

14.5

Burger van 200 gram Black Angus rundvlees op een brioche broodje met uienchutney, augurk, tomaat, tomatensalsa en gebakken spek.

Brioche kroket

13.5

Brioche bol met twee bourgondische kroketten, zoetzure ui, rucola en truffel mayonaise.

Fris broodje kaas

8.5

Een boerenbol komijnekaas met frisse koolsalade en komkommer.

Broodje van de Chef

Broodje van de Chef

Broodje tonijnsalade

11.5

Een tomatenbol met heerlijke huisgemaakte tonijnsalade, rode ui en zongedroogde tomaatjes.

Boerenbol gegrilde groenten

10.5

Een boeren bruine bol met hummus, sla, koude gegrilde groenten en feta.

Soepen

Dagsoep

6.8

Een overheerlijke soep met een knipoog naar het seizoen

Vegan Courgette soep

6.8

Heerlijk fris met kokos room en een zelfgemaakte kruideboulion.

Uiensoep

7.5

Volgens traditioneel Frans recept, afgeblust met witte wijn en gegratineerd met kaas.

Mega lekkere mosterdsoep

7.5

Bereidt met grove Gulpener mosterd, Val Dieu kaas uit Aubel en onze eigen bruin Hertbier.

Lunch gerechten

Videeke

14.2

Een lekker ouderwets pasteitje, gevuld met kippenragout naar origineel Belgisch recept. Geserveerd met verse frites.

Huttenstoof

21.5

Malse runderstoverij uit de Limburgse heuvels zoals die alleen hier gemaakt wordt, geserveerd met verse groenten en frites.

De klassieker uit de bergen

12.5

Ofenkartoffel met verse huisgemaakte frisse yoghurt, knoflooksaus en zalm of spek.

Spaghetti bolognaise

16.5

Een lekkere klassieker geserveerd met rucola, Parmezaanse kaas, brood en pesto.

Zomerse spaghetti

17.2

Vegetarische spaghetti met zoete trostomaatjes, geitenkaas, rucola, pijnboompitjes en knoflook.

Chili sin Carne

16.8

Met frisse guacamole, een dot sour cream, brood, tortilla chips en een limoentje.

Bloedworst

14.5

Ambachtelijk gemaakte bloedworst van slagerij Vaessen uit Bocholtz. Deze bloedworst wordt gebakken met ui en appel, gesmoord in Els, volgens authentiek Limburgs recept. Geserveerd op een ambachtelijke bol van bakkerij Franssen uit Epen.

Saté

21.8

Stukjes varkenshaas, gemarineerd volgens eigen recept, met pindasaus uit eigen keuken. Wordtgeserveerd met rijst of frites.

Salades

Hijgend Hert Salade

17.4

Diverse soorten sla met tomaat, noten, geraspte appel, gebakken spek, een lauw warm geitenkaasje van de kaasboerderij van familie Bresseur uit Hombourg, getopt met wat honing en heerlijke balsamico dressing.

Salade van de dag

15.8

Salade van de dag

Salade Niçoise

16.5

Klassieke salade met tonijn, ei, rode ui, olijven, haricot verts, komkommer, cherrytomaat, kappertjes en krieltjes.

Salade gegrilde groenten met feta

16.6

Zomerse salade met feta en koude gegrilde groenten met o.a. paprika, courgette, champignons, ui en knoflook, verschillende soorten sla en een tongstrelende vinaigrette.

Salade watermeloen met feta

17.4

Frisse salade met o.a. verse aardbeien, munt, komkommer, rode ui, noten en pitten mix, feta en natuurlijk heel veel watermeloen! Geserveerd met gemengde sla in een heerlijke dressing van witte balsamico en olijfolie.

kindergerechten

Cowboy

7.4

Snackfantasie van 2 stukjes frikandel, kipnugget en een gehaktballetje met frites, appelmoes, mayo en ketchup

Kinderpotje Kaassoufflé

7.4

Een kaassoufflé met frites, appelmoes, mayo en ketchup.

Kinderpotje kroket

7.4

Een kroket met frites, appelmoes, mayo en ketchup.

Bordje friet

5.2

Frites met appelmoes, mayo en ketchup.

Pasta rode saus

7.9

Met tomaten-gehaktsaus en geraspte kaas.

Poffertjes

6.9

Met poedersuiker en een dot slagroom.

ijs & andere zoetigheden

Chocotruffels

8.9

Chocolade ijstruffels, een specialiteit van onze chef, deze truffels zijn nogal eens niet voorradig, ons personeel vindt ze namelijk ook heel lekker.

Coupe noisette

8.8

Hazelnoten-ijs met noten, chocoladesaus en slagroom.

Poffertjes

6.9

Met poedersuiker en een dot slagroom.

Vlaai

3.5

Wij hebben heerlijke vers gebakken abrikozenvlaai, kersenvlaai en rijstevlaai van bakkerij Eddie Muytjens uit Gemmenich. (met slagroom +€0,80)

Appeltaart

4.5

Onze appeltaart met noten volgens eigen recept is favoriet bij menig wielrenner. Deze komt iedere dag vers binnen van bakkerij Eddie Muytjens uit Gemmenich. (met slagroom +€0,80)

Coupe sorbetijs (koemelkvrij)

8.9

Citroen-ijs, bosvruchten-ijs en aardbeien-ijs met vers fruit.

Coupe aardbeien

8.8

Ambachtelijk vanille-ijs, aardbeien-ijs, verse aardbeien en een goede dot slagroom.

Toet van de chef

Kinderijsjes

5.2

Kinderbeker met vanille- of aardbeien-ijs en slagroom. En de beker mag mee naar huis!

Rakketje

1.5

Waterijsje.

Wij hebben een allergenenkaart beschikbaar, vraag onze medewerkers.