Boscafé ’t Hijgend Hert biedt diverse arrangementen voor bedrijven die graag op een bijzondere locatie willen vergaderen, een teambuilding activiteit willen organiseren of gewoon een gezellig teamuitje willen hebben.

Onderstaand is meer informatie te vinden over activiteiten en arrangementen die we aanbieden, over onze Pruimenschuur (een van onze drie gebouwen dat gehuurd kan worden) en over de bereikbaarheid van Boscafé ’t Hijgend Hert. Heeft u nu al vragen? Neem gerust contact met ons op!

Onze Pruimenschuur

Door de week is het mogelijk onze pruimenschuur, een van onze drie gebouwen, te huren voor activiteiten. Deze bijzondere ruimte zorgt ervoor dat er bij uw activiteit of vergadering een unieke informele sfeer heerst.

Een vergadering zal niet meer in een kaal kantoorgebouw plaatsvinden, maar in een prachtige ruimte met open haard, midden in het grootste bos van Zuid-Limburg. Door deze uitzonderlijke locatie en de mogelijkheid tussendoor een frisse neus te halen zullen mensen tijdens de vergadering veel meer buiten het kader denken en zullen er tijdens het brainstormen hele andere ideeën komen.

Buiten deze prachtige ruimte is er ook een overdekt en een niet overdekt terras als er frisse lucht gehapt moet worden. In onderstaande afbeeldingen is onze Pruimenschuur te zien. Meer foto’s van de complete locatie vindt u op onze fotopagina!

5 item(s)

Bereikbaarheid

Ons Boscafé ligt op nog geen 10 minuten afstand van de snelweg (A76) en door de week is er genoeg plaats voor auto’s op onze grote parkeerplaats.Zie ook de routebeschrijving naar ons Boscafé.

Arrangementen en activiteiten