Boscafé ‘t Hijgend Hert biedt diverse arrangementen voor bedrijven die graag op een bijzondere locatie willen vergaderen, een teambuilding activiteit willen organiseren of gewoon een gezellig teamuitje willen hebben.

Onderstaand is meer informatie te vinden over activiteiten en arrangementen die we aanbieden, over onze Pruimenschuur (een van onze drie gebouwen dat gehuurd kan worden) en over de bereikbaarheid van Boscafé ‘t Hijgend Hert. Heeft u nu al vragen? Neem gerust contact met ons op!

Vergaderingen in onze Pruimenschuur

Door de week is het mogelijk onze pruimenschuur, een van onze drie gebouwen, te huren voor activiteiten. Deze bijzondere ruimte zorgt ervoor dat er bij uw activiteit of vergadering een unieke informele sfeer heerst.

Wanneer u en uw team zich echt terug willen trekken in een hutje op de hei, dan vindt u zo’n unieke vergaderlocatie in Limburg bij ‘t Hijgend Hert in het bergdorpje Vijlen. De term ‘heisessie’ wordt veelvuldig gebruikt in het bedrijfsleven. Als deelnemer aan een dergelijke sessie, verblijft u veelal op een luxe locatie. Weg van de dagelijkse zakelijke beslommeringen, maar niet per se in een omgeving die werkelijk als rustig en landelijk te omschrijven valt. Dat is anders, wanneer u voor een vergaderlocatie in Limburg kiest. De bossen en het Heuvelland geven u letterlijk lucht. Uw vergaderlocatie heeft een nog natuurlijker en meer inspirerend karakter, wanneer u in Limburg kiest voor onze locatie ”Hutje op de Hei”. Deze maakt onderdeel uit van ons Boscafé ’t Hijgend Hert in het bergdorpje Vijlen.

Een vergadering zal dus niet meer in een kaal kantoorgebouw plaatsvinden, maar in een prachtige ruimte met open haard, midden in het grootste bos van Zuid-Limburg. Door deze uitzonderlijke locatie en de mogelijkheid tussendoor een frisse neus te halen zullen mensen tijdens de vergadering veel meer buiten het kader denken en zullen er tijdens het brainstormen hele andere ideeën komen.

Wij stellen tijdens deze vergaderingen een professionele beamer met scherm en een flipchart ter beschikking.

Buiten deze prachtige ruimte is er ook een overdekt en een niet overdekt terras als er frisse lucht gehapt moet worden. In onderstaande afbeeldingen is onze Pruimenschuur te zien. Meer foto’s van de complete locatie vindt u op onze fotopagina!

5 item(s)

Bereikbaarheid

Ons Boscafé ligt op nog geen 10 minuten afstand van de snelweg (A76) en door de week is er genoeg plaats voor auto’s op onze grote parkeerplaats. Zie ook de routebeschrijving naar ons Boscafé.

Tarieven & arrangementen

De huur van onze Pruimenschuur bedraagt €75,00. Hiernaast bieden wij verschillende arrangementen aan:

  • Vergaderarrangement met lunch: €30,00 per persoon. Bij aankomst zal koffie en vlaai geserveerd worden. Tijdens de gehele vergadering zal water, koffie en thee op tafel staan. Aansluitend zal een lunch geserveerd worden die bestaat uit een huisgemaakte kop soep en een broodje van de kaart.
  • Vergaderarrangement met diner: €45,00 per persoon. Bij aankomst zal er koffie en vlaai geserveerd worden. Tijdens de gehele vergadering zal water, koffie en thee op tafel staan. Aansluitend zal drie-gangen menu geserveerd worden.
  • Vergaderarrangement met lunch en diner: €60,00 per persoon. Dit arrangement combineert de bovengenoemde arrangementen. ‘s Middags zal er een heerlijke lunch geserveerd worden en ‘s avonds kan er na een lange dag vergaderen uitgebreid gedineerd en nageborreld worden.
  • Vergaderarrangement basis: €15,00 per persoon. Vergadering gedurende een dagdeel. Bij aankomst zal koffie en vlaai geserveerd worden. Tijdens de gehele vergadering zal water, koffie en thee op tafel staan.

Alle tarieven zijn exclusief overige consumpties!