Een unieke vergaderlocatie

Boscafé ’t Hijgend Hert is een uniek locatie voor een hapje en een drankje. Even bijkomen van een heerlijke wandeling door het unieke Mergelland dichtbij het bekende Drielandenpunt, is een verademing voor iedere liefhebber van bourgondisch eten en drinken. Naast ons café bieden wij nu de mogelijkheid aan om gebruik te maken van onze unieke vergaderlocatie , waarin u omringd bent door het unieke heuvelland in de Limburgse streek. Een succesvolle vergadering vraagt om een prettige locatie waarin het u aan niets ontbreekt. Daarbij kan het heerlijk zijn om tussendoor de benen te strekken en in alle rust samen gebruik te maken van een smaakvolle lunch.

Ongestoord brainstormen? Bij ons Boscafé in Vijlen!

Wanneer u en uw team zich echt terug willen trekken in een hutje op de hei, dan vindt u zo’n unieke vergaderlocatie in Limburg bij ‘t Hijgend Hert in Vijlen. De term ‘heisessie’ wordt veelvuldig gebruikt in het bedrijfsleven. Als deelnemer aan een dergelijke sessie, verblijft u veelal op een luxe locatie. Weg van de dagelijkse zakelijke beslommeringen, maar niet per se in een omgeving die werkelijk als rustig en landelijk te omschrijven valt. Dat is anders, wanneer u voor een vergaderlocatie in Limburg kiest. De bossen en het heuvelland geven u letterlijk lucht. Uw vergaderlocatie heeft een nog natuurlijker en meer inspirerend karakter, wanneer u in Limburg kiest voor onze locatie ”Hutje op de Hei”. Deze maakt onderdeel uit ons Boscafé ’t Hijgend Hert in Vijlen.

Een hutje op de hei waar het u aan niets ontbreekt

“Hutje op de hei” is een vergaderlocatie in Limburg, gelegen in een bosrijke omgeving in het heuvelland. Het oorspronkelijk gebruiksdoel van de locatie was dat van pruimenschuur. Inmiddels is de ruimte getransformeerd tot een unieke vergaderlocatie, waar huiselijke elementen en moderne gemakken op een smaakvolle wijze gecombineerd zijn. De bijzondere sfeer van onze locatie, maakt dat u en uw gezelschap zich hier onmiddellijk op het gemak zullen voelen. Die ontspanning nodigt in veel gevallen uit zaken met een open mind te bekijken en voor de oplossing daarvan ook geheel andere invalshoeken te kiezen.

Kies voor onze uitgebreide vergaderlocatie in Limburg

Wanneer u besluit uw vergadering of brainstormsessie bij ons plaats te laten vinden, bieden wij u de keuze uit diverse arrangementen. Wij dragen zorg voor een gastvrije ontvangst van de deelnemers en bieden u de mogelijkheid uw vergadering te combineren met een lunch, of de dag te besluiten met een diner. Onze vergaderlocatie biedt ruimte aan maximaal 30 deelnemers en, uiteraard, hebben die gedurende de gehele bijeenkomst water tot hun beschikking. Even vanzelfsprekend, is de aanwezigheid van een beamer, flipchart en scherm. Wilt u uw vergadering combineren met een wandeling of andere sportieve uitdaging? Dan denken wij ook op dat gebied graag met u mee. Bijvoorbeeld door u speciale wandelroutes door het bos en het Heuvelland aan te reiken.

Bereikbaarheid

Ons Boscafé ligt op nog geen 10 minuten afstand van de snelweg (A76) en door de week is er genoeg plaats voor auto’s op onze grote parkeerplaats. Zie ook de routebeschrijving naar ons Boscafé.

Vergaderarrangementen

Uiteraard kunnen wij uw vergadering of bijeenkomst omringen met de extra’s die u wenst. Zo verzorgen wij voor u een lunch met streekproducten, met alle zorg gepresenteerd en bereidt. Tevens is het mogelijk om uw verblijf af te sluiten met een heerlijk diner. Indien u gebruik maakt van een vergadering met lunch-arrangement rekenen wij geen kosten voor het huren van de locatie. Na de ontvangst met koffie en Limburgse vlaai kunt u aan de slag! Wij kunnen ervoor zorgen dat de volgende faciliteiten beschikbaar zijn in de ruimte tijdens uw vergadering;

  • Een professionele beamer
  • Een beamer scherm
  • Een flipchart

Neem contact met ons op!

Neem gerust contact met ons op. Wij zullen u dan informeren over de mogelijkheden die wij bieden!