Boscafé 't Hijgend Hert
Boscafé 't Hijgend Hert12/11/2021 @ 12:57
Beste Mark en Hugo,

Net als jullie maken wij ons zorgen. Steeds meer zieke mensen. De zorg die vastloopt. Maar wij maken ons ook zorgen over het voortbestaan van horecabedrijven, onze leden. Te snel wordt er gesproken over nieuwe maatregelen in onze sector. In tijden van crisis moeten er juist beslissingen worden genomen op basis van feiten, cijfers en ratio. Feit is dat uit de laatste RIVM-cijfers blijkt dat maar 2,9% van de besmettingen uit de horeca komt. Zonder met vingers te wijzen: het aantal besmettingen thuis, op scholen en op het werk is vele malen hoger.

De horeca heeft al te maken met een sluitingstijd van 00.00 uur en de verplichte controle op coronatoegangsbewijzen. Nieuwe maatregelen in de horeca, maakt dat hét verschil? We moeten ons focussen op maatregelen die écht resultaat opleveren: de boostercampagne, de uitbreiding van de zorgcapaciteit en waardering van zorgmedewerkers. Maatregelen die zo min mogelijk impact hebben op bedrijven, gezinnen en medewerkers. De rekening van het falende kabinetsbeleid mag niet opnieuw bij de horeca worden neergelegd.

Koninklijke Horeca Nederland
Boscafé 't Hijgend Hert
Boscafé 't Hijgend Hert26/10/2021 @ 13:05
Ontmoet Perry de Pauw!
Boscafé 't Hijgend Hert
Boscafé 't Hijgend Hert16/09/2021 @ 9:47
Een leuk stukje in de ENTREE deze maand
Boscafé 't Hijgend Hert
Boscafé 't Hijgend Hert30/08/2021 @ 18:27
Plukkersdagen🍇

In de weekenden van 8,9 en 10 oktober én van 15, 16 en 17 oktober zullen wij weer gaan plukken met vrijwilligers. Wil je ons helpen met plukken, dan is het vanaf vandaag mogelijk een ticket te bemachtigen via ons reserveringssysteem.

We beginnen elke dag om 9.30 met koffie en vlaai daarna volgt de uitleg over hoe je het beste de druiven kunt plukken. Een aantal mensen van ons professionele team zal u gedurende de dag bijstaan en zal uw vragen beantwoorden.

De lunch wordt dit jaar verzorgd door collega ondernemer Restaurant Bergzicht waarbij wij natuurlijk een heerlijk glas eigen wijn schenken. We plukken door tot het einde van de middag en als we klaar zijn heffen we nogmaals met z’n allen het glas met een mooi borrelhapje.

Op het einde van de dag gaat iedereen naar huis met een mooie fles wijn en kunnen jullie je ticket verzilveren voor een extra fles wijn of ontvangt u het bedrag van €15 retour.

Boek een ticket om deel te nemen aan de plukkers dagen via onze website
http://wijngaardmartinus.nl?ft-ticket=76ba40f5&ft-friend=A4D4EBF49A5F75A3C614DA5451A78532

Let op: ondanks de weersomstandigheden gaan de plukkers dagen te allen tijde door! U zult enkele dagen van te voren een mail ontvangen met de laatste informatie (kledingtips, routebeschrijving, etc).

Namens Team St. Martinus hopen wij u snel te mogen ontvangen op onze percelen!
Boscafé 't Hijgend Hert
Boscafé 't Hijgend Hert is bij Boscafé 't Hijgend Hert.03/07/2021 @ 12:00
Boscafé 't Hijgend Hert
Welkom kleintje 👶 🦌