043 306 24 99 info@boscafe.nl

Vergaderlocatie Mergelland

Heeft u interesse in het boeken van een vergadering? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen?
Contacteer ons

Gemakkelijk telefonische te bereiken via: 043 – 306 24 99

vergaderlocatie mergelland
Boscafé 't Hijgend Hert
Boscafé 't Hijgend Hert
Boscafé 't Hijgend Hert

Een unieke vergaderlocatie in het Mergelland

Boscafé ’t Hijgend Hert is een uniek locatie voor een hapje en een drankje. Even bijkomen van een heerlijke wandeling door het unieke Mergelland dichtbij het bekende Drielandenpunt, is een verademing voor iedere liefhebber van bourgondisch eten en drinken. Naast ons café bieden wij nu de mogelijkheid aan om gebruik te maken van onze unieke vergaderlocatie , waarin u omringd bent door het unieke heuvelland in de Limburgse streek. Een succesvolle vergadering vraagt om een prettige locatie waarin het u aan niets ontbreekt. Daarbij kan het heerlijk zijn om tussendoor de benen te strekken en in alle rust samen gebruik te maken van een smaakvolle lunch.

Onze vergaderlocatie Mergelland, voor een succesvolle meeting

Op doordeweekse dagen is het mogelijk om ons “Hutje op de hei” (een rustieke pruimenschuur) te huren voor uw productpresentatie of vergadering. Deze vergaderlocatie in het Mergelland is bijzonder sfeervol en zeer geschikt voor een vergadering in een inspirerende en informele sfeer. In tegenstelling tot een traditionele vergaderruimte met soms een wat klinische sfeer, biedt deze ruimte de mogelijkheid om, omringd door de natuur, tot de beste concepten en besluiten te komen. Deze vergaderlocatie Mergelland bevindt zich midden in het grootste bos van Zuid-Limburg en heeft zelfs een open haard.

Onderbreek de meeting met een heerlijke wandeling in de open lucht! Wij hebben vooraf uitgestippelde wandelroutes beschikbaar, maar het kan ook zeer prettig zijn om met uw groep zelf de weg te vinden. Deze unieke locatie biedt ruimte voor bijeenkomsten voor groepen tot en met dertig personen. Maak uw brainstorm-sessie tot een ongekend succes en boek deze locatie voor uw volgende vergadering dichtbij het Drielandenpunt! De vergaderlocatie Mergelland kan eenvoudig geboekt worden via onze overzichtelijke website.

Vergaderarrangementen bij het Drielandenpunt

Uiteraard kunnen wij uw vergadering of bijeenkomst omringen met de extra’s die u wenst. Zo verzorgen wij voor u een lunch met streekproducten, met alle zorg gepresenteerd en bereidt. Tevens is het mogelijk om uw verblijf af te sluiten met een heerlijk diner. Indien u gebruik maakt van een vergadering met lunch-arrangement rekenen wij geen kosten voor het huren van de locatie. Na de ontvangst met koffie en Limburgse vlaai kunt u aan de slag! Wij kunnen ervoor zorgen dat de volgende faciliteiten beschikbaar zijn in de ruimte tijdens uw vergadering;

  • Een professionele beamer
  • Een beamer scherm
  • Een flipchart

Heeft u bijzondere verzoeken, wensen of dieet-eisen? Laat u ons dat dan vooral weten en wij doen ons best om uw verblijf op onze locatie te omringen met onze zorg. Onze vergaderlocatie in het Heuvelland is bijzonder eenvoudig te bereiken en op doordeweekse dagen zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor uw gezelschap. Een duidelijke routebeschrijving naar onze vergaderlocatie Mergelland vindt u op onze website. !

Vergaderen op een top locatie

Heeft u interesse in het boeken van een vergadering? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen? Middels ons handige contactformulier neemt u snel en eenvoudig uw wensen met ons door!

Vraag naar de mogelijkheden