043 306 24 99 info@boscafe.nl

Vergaderlocatie Limburg

Heeft u interesse in het boeken van een vergadering? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen?
Contacteer ons

Gemakkelijk telefonisch te bereiken via: 043 – 306 24 99

Vergaderlocatie Limburg
Boscafé 't Hijgend Hert
Boscafé 't Hijgend Hert
Boscafé 't Hijgend Hert

Een echte heisessie organiseren? Ons Boscafé in Vijlen!

Wanneer u en uw team zich echt terug willen trekken in een hutje op de hei, dan vindt u zo’n unieke vergaderlocatie in Limburg bij ‘t Hijgend Hert in Vijlen.

Een ongestoorde brainstormsessie? Verleg uw focus naar Limburg

De term ‘heisessie’ wordt veelvuldig gebruikt in het bedrijfsleven. Als deelnemer aan een dergelijke sessie, verblijft u veelal op een luxe locatie. Weg van de dagelijkse zakelijke beslommeringen, maar niet per se in een omgeving die werkelijk als rustig en landelijk te omschrijven valt. Dat is anders, wanneer u voor een vergaderlocatie in Limburg kiest. De bossen en het heuvelland geven u letterlijk lucht. Uw vergaderlocatie heeft een nog natuurlijker en meer inspirerend karakter, wanneer u in Limburg kiest voor onze locatie ”Hutje op de Hei”. Deze maakt onderdeel uit ons Boscafé ’t Hijgend Hert in Vijlen.

Een hutje op de hei waar het u aan niets ontbreekt

“Hutje op de hei” is een vergaderlocatie in Limburg, gelegen in een bosrijke omgeving in het heuvelland. Het oorspronkelijk gebruiksdoel van de locatie was dat van pruimenschuur. Inmiddels is de ruimte getransformeerd tot een unieke vergaderlocatie, waar huiselijke elementen en moderne gemakken op een smaakvolle wijze gecombineerd zijn. De bijzondere sfeer van onze locatie, maakt dat u en uw gezelschap zich hier onmiddellijk op het gemak zullen voelen. Die ontspanning nodigt in veel gevallen uit zaken met een open mind te bekijken en voor de oplossing daarvan ook geheel andere invalshoeken te kiezen.

Kies voor onze uitgebreide vergaderlocatie in Limburg

Wanneer u besluit uw vergadering of brainstormsessie bij ons plaats te laten vinden, bieden wij u de keuze uit diverse arrangementen. Wij dragen zorg voor een gastvrije ontvangst van de deelnemers en bieden u de mogelijkheid uw vergadering te combineren met een lunch, of de dag te besluiten met een diner. Onze vergaderlocatie biedt ruimte aan maximaal 30 deelnemers en, uiteraard, hebben die gedurende de gehele bijeenkomst water tot hun beschikking. Even vanzelfsprekend, is de aanwezigheid van een beamer, flipchart en scherm. Wilt u uw vergadering combineren met een wandeling of andere sportieve uitdaging? Dan denken wij ook op dat gebied graag met u mee. Bijvoorbeeld door u speciale wandelroutes door het bos en het heuvelland aan te reiken.

Bereikbaarheid

Hoewel u bij ons echt helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen bent, is voor het bereiken van onze vergaderlocatie in Limburg geen wereldreis nodig. Vijlen ligt op circa 20 kilometer afstand van Maastricht en is vanuit alle richtingen uitstekend te bereiken. Ook wie wat minder handig met een navigatiesysteem is, hoeft onderweg niet te verdwalen. Na het verlaten van de A2 geven wij, in de omgeving van Vijlen, middels borden tijdig onze locatie aan.

Kortom: wilt u een heisessie organiseren in de ware betekenis van het woord? Kom dan naar Limburg en boek het “Hutje op de Hei” van ons Boscafé ’t Hijgend Hert voor een inspirerend en ontspannen overleg.

Vergaderen op een top locatie

Heeft u interesse in het boeken van een vergadering? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen? Middels ons handige contactformulier neemt u snel en eenvoudig uw wensen met ons door!

Vraag naar de mogelijkheden