043 306 24 99 info@boscafe.nl

Teambuilding Zuid Limburg

Heeft u interesse in het boeken van een vergadering? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen?
Contacteer ons

Gemakkelijk telefonisch te reserveren via: 043 – 306 24 99

teambuilding Zuid Limburg
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert

Een unieke locatie voor teambuilding in Zuid Limburg

Bent u op zoek naar een inspirerende omgeving voor een vergadering, presentatie of brainstorm-sessie? Wij bieden in ons “Hutje op de hei” een perfecte omgeving voor een bijeenkomst in een ongedwongen sfeer. Onder het genot van een goede kop koffie met Authentiek Limburgse vlaai ontmoet u elkaar. Tijdens de vergadering staan er uiteraard flessen water op tafel en kunt u in alle rust en afzondering samen aan het werk. Ook voor een teambuilding Zuid Limburg is onze locatie bijzonder geschikt.
U kunt desgewenst samen pauzeren en een (vooraf door ons uitgestippelde) wandeling maken. De bosrijke omgeving staat tot uw beschikking! De locatie is geschikt voor een groep tot 30 personen en bevindt zich in een rustieke pruimenschuur met open haard. Onze unieke locatie is doordeweeks te huur voor uw overleg of vergadering.

Een vergadering met lunch in Zuid Limburg?

Wij maken het mogelijk om volledig verzorgd aan het werk te gaan op onze vergaderlocatie. U kunt dan ook gebruik maken van onze kwalitatief hoogstaande vergader-arrangementen met een heerlijk vers bereide lunch. Heeft u bepaalde wensen, dieeteisen of andere vragen? Uiteraard is het mogelijk om aanpassingen te doen aan de arrangementen, zodat uw verblijf op onze vergaderlocatie Zuid Limburg exact naar wens is.
Informeer ook naar onze uitgebreide mogelijkheden voor teambuilding Zuid Limburg! Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een vergaderarrangement inclusief consumptie ter afsluiting. Desgewenst verzorgen wij tevens het diner voor uw groep. Bij het boeken van een vergaderarrangement is het interessant om te vermelden dat wij voor groepen vanaf tien personen geen huur voor de locatie rekenen.

De beschikbare faciliteiten op onze locatie in de buurt van Drielandenpunt.

Voor uw komst naar onze locatie zorgen wij dat de benodigde faciliteiten voor u beschikbaar zijn. Zo beschikken wij over een flipover, een draadloze microfoon en uiteraard een professionele beamer met bijbehorend scherm. U kunt direct aan de slag en het is niet nodig om deze zaken zelf mee te brengen. Informeert u ons even over de benodigde materialen? Dan maken wij het in orde voor u.

Teambuilding op een unieke locatie?

Heeft u interesse in een teambuilding activiteit op onze locatie? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen? Middels ons handige contactformulier neemt u snel en eenvoudig uw wensen met ons door!

Vraag naar de mogelijkheden