043 306 24 99 info@boscafe.nl

Teambuilding Mergelland

Heeft u interesse in het boeken van een teambuilding in het Mergelland ? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen?
Contacteer ons

Gemakkelijk telefonische te bereiken via: 043 – 306 24 99

teambuilding mergelland
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert

De ideale locatie voor teambuilding

Bent u op zoek naar de ideale plek voor uw teambuilding in Mergelland? Dan kunnen wij u alvast onze pruimenschuur aanraden. Via deze link kunt u eenvoudig meer informatie bij ons inwinnen over dit prachtige gebouw en de mogelijkheden voor uw vormend maatevenement. Hieronder nemen we alvast even de tijd om u te introduceren aan ons ‘hutje op de hei’, een echte parel van het Nederlandse Heuvelland.

De parel van het Mergelland

Als uitvalsbasis voor uw teambuilding kan de pruimenschuur tellen. Ons hutje op de hei ligt te midden de Vijlnerbossen, in het zogenaamde Kerperbos tussen Vijlen, Epen en Vaals. Het is een onderdeel van de faciliteiten van ons Boscafé, ’t Hijgend Hert. Deze autovrije locatie ademt rust en kalmte uit en staat u toe te vergaderen in een uitgesproken informele sfeer. Een luchtje scheppen is eens zo aangenaam in deze bosrijke omgeving, waar binnen ook nog eens de natuurstenen open haard op u wacht. Catering kunt u ondertussen met een gerust gemoed in de betrouwbare handen van het Boscafé-personeel laten: speciale bieren en lokale topgerechten zijn hun specialiteit, maar zij serveren u net zo graag een bakje koffie met vlaai. Gemoedelijkheid, dat is ons sleutelwoord.

Bezienswaardigheden van Mergelland Heuvelland

Door uw teambuilding naar Mergelland te brengen, plaats u uw evenement zo dus alvast in een uniek kader. Ons mooie Mergelland bulkt bovendien van de bezienswaardigheden en belevenissen. Het meest bekend is misschien wel het Drielandenpunt, nabij de top van de Vaalserberg. Het is hier dat Nederland, België en Duitsland elkaar ontmoeten. Maar wist u bijvoorbeeld ook dat Vijlen het ‘Bergdorpje van Nederland’ is? Gelegen op een van de hoogste punten van het land, heeft het onder andere de warmste zomers en de koudste winters: een unicum.

Activiteiten voor uw teambuilding in Mergelland

Uw teambuilding in Mergelland is uiteraard niet compleet zonder een aantal ontspannende en groep-vormende activiteiten. Gelukkig heeft ’t Hijgend Hert ook hieraan gedacht. Zo kunt u uw collega’s uiteraard trakteren in het uitstekende restaurant, of u kunt hen meenemen op onze unieke ‘Kroegjestocht’. Ook aan wandelroutes zijn er hier geen gebrek. Zij leiden u in geen tijd naar Cottessen, Epen, Mechelen, Hoog Vaals, Vaalsbroek, Lemiers, Vijlen of Aken. Wilt u uw teambuilding afsluiten met een gezamenlijke overnachting en ontbijt, dan kunt u bovendien terecht in het prachtige Rozenknopje, te Sippenaeken (België). Dit prachtige hotel ligt op wandelafstand van ons Boscafé.

Breng uw teambuilding naar ’t Hijgend Hert

Zoals u ziet hebben Mergelland en zijn omgeving heel wat te bieden aan uw team. Wilt u graag een groepsactiviteit plannen met onze pruimenschuur en het Boscafé als uw voornaamste uitvalsbasis, dan nodigen wij u graag uit om vrijblijvend met ons in contact te treden. Wij brengen u immers graag nog verder op de hoogte van nog meer mogelijkheden voor uw project. Bovendien treffen wij met veel plezier alle maatregelen voor een evenement gemaakt op maat van u en uw medewerkers.

 

Teambuilding in het Mergelland

Heeft u interesse in teambuilding rondom het Mergelland? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen? Middels ons handige contactformulier neemt u snel en eenvoudig uw wensen met ons door!

Vraag naar de mogelijkheden