043 306 24 99 info@boscafe.nl

Teambuilding Limburg

Heeft u interesse in teambuilding in Limburg Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen?
Contacteer ons

Gemakkelijk telefonisch te reserveren via: 043 – 306 24 99

Teambuilding Limburg
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert

Teambuilding in Limburg, werken en ontspannen tegelijk

Kent u het? Aan de samenwerking binnen het bedrijf of de afdeling mankeert er wat. De sfeer is niet helemaal wat het moet zijn. En met de motivatie zit het misschien ook niet helemaal goed. Het is tijd om daar eens wat aan te doen. Een personeelsuitje lijkt niet voldoende. U wilt eigenlijk wel iets aan teambuilding doen, maar het moet allemaal niet te formeel en te zwaar zijn. Wat dacht u dan van een paar dagen in ons cafe in Limburg?

 

Het mooie heuvelland, of Mergelland

Omdat ons café in Limburg ligt, treft u veel heuvelland aan, maar ook bos. Bij uitstek een gelegenheid om op een ontspannen manier werk en ontspanning te combineren. Wij organiseren speciale teambuildings arrangementen, waarbij u de activiteiten die u nodig heeft om uw mensen nog beter op elkaar af te stemmen goed kunt laten samenvallen met natuurschoon en lekker eten. Een uitstekende combinatie vinden wij, want de inwendige mens vraagt nogal wat op dagen van hard werken. Het drielandenpunt is op korte afstand, zodat een uitje daarheen heel goed te plannen is tijdens deze dagen. En door het bos dat onze accomodatie omringt, is het ook heerlijk wandelen. Even de rust opzoeken met de reeën en eekhoorns die zich misschien net op dat moment laten zien. De streek wordt ook wel Mergelland genoemd vanwege de Mergel die aan de oppervlakte komt. In dit Mergelland kunt u natuurlijk ook een bezoek brengen aan een van de mergelgrotten.

Arrangementen

Naast onze vergaderruimte, waar u een beamer, scherm en flip-chart vindt, bieden wij verschillende arrangementen. Bijvoorbeeld de boswandeling, die helemaal verzorgd is. Van het kopje koffie vooraf met de beroemde Limburgse vlaai tot aan het driegangen diner na afloop. Of het bierproef arrangement. En wat dacht u van het wildarrangement, waarbij u ook na een heerlijke wandeling kunt genieten van een diner met wild. Geen wild van de slager, maar dit vlees wordt rechtstreeks aangeleverd door de plaatselijke jager. Zegt u nu zelf, dit lijkt meer op een vakantie voor uw mensen dan op hard werken bij een teambuilding. Maar natuurlijk moet er ook nog wel wat gedaan worden. Daarom hebben wij ook speciale teambuilding activiteiten. U zult zien. Na deze dagen loopt alles weer lekker op uw afdeling. Uw mensen zijn nog beter op elkaar ingespeeld. Bovendien kan iedereen met voldoening terug kijken op een paar heerlijke dagen in Limburg.

 

Teambuilding in Limburg?

Heeft u interesse in het houden van teambuilding binnen Limburg? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen? Middels ons handige contactformulier neemt u snel en eenvoudig uw wensen met ons door!

Vraag naar de mogelijkheden