043 306 24 99 info@boscafe.nl

Personeelsuitje Zuid Limburg

Heeft u interesse in het boeken van een vergadering? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen?
Contacteer ons

Gemakkelijk telefonisch te bereiken via: 043 – 306 24 99

personeelsuitje Zuid Limburg
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert

Personeelsuitje Zuid Limburg

Bent u op zoek naar een locatie voor het jaarlijkse personeelstuitje? Hebt u wel eens aan een van de meest markante en unieke plekken in ons land gedacht? Want dat is het Drielandenpunt in Vaals zeer zeker.

Een gezellig uitstapje naar Zuid Limburg

Zuid Limburg is op zich al een bezoek waard. Het Heuvelland, de prachtige natuur, de pittoreske dorpen en niet te vergeten de Bourgondische leefwijze vormen het decor voor een bijzonder personeelstuitje dat start met een bezoek aan de Vaalserberg. Het Drielandenpunt biedt meer dan op het hoogste punt van ons land in drie landen te lopen. Vanaf de top van de Boudewijntoren kun je ver over het landschap kijken. Met name bij mooi weer liggen de bossen van Nederland, Duitsland en België letterlijk aan uw voeten en kunt u de mooie stad Aken zien, waar Karel de Grote zijn Dom liet bouwen. De Maze ofwel het doolhof zorgt ook bij volwassenen voor een uur aan plezier en de restaurants bieden stuk voor stuk een prima lunch of koffie met heerlijke Limburgse vlaai.

Sport en spel

Na het bezoek aan het Drielandenpunt is het tijd voor wat sport en spel. In het nabij gelegen Vijlen kunt u uw medewerkers trakteren op een partijtje boerengolf. Dit werkelijk knotsgekke spel zal heel wat aan hilariteit opleveren. Dit spel vraagt namelijk niet zo zeer om een winnaar, maar meer om veel behendigheid en vooral om dom geluk. Dit is werkelijk een spel voor jong en oud en daardoor ideaal voor een personeelsuitje. Na gedane arbeid verdient de mens een moment van bezinning en rust. Wie Zuid Limburg kent, weet dat dit hier best te vinden is. U hebt de keuze uit een bezoek aan de Gulpener – of de Brandbrouwerij. Twee prachtige bieren die met het water uit Heuvelland en veel zorg gebrouwen worden. Dit is uiteraard een hele gezellige afsluiting van een personeelsuitje in Zuid Limburg.

Of…liever iets anders?

In de laatste decennia heeft de wijnproductie in Zuid Limburg een flinke vlucht genomen. Dat betekent dat u tijdens het personeelsuitje Zuid Limburg ook een bezoek aan een van de Caves kunt brengen, wijn kunt proeven en aansluitend kunt genieten van een voortreffelijk maal in een van de vele restaurants waar met eerlijke streekproducten gewerkt wordt. De combinatie Vaalserberg, boerengolf, koffie met vlaai, wijn proeven en een afsluitend diner waarbij de mooie producten van het Limburgse land gebruikt worden, maakt uw personeelsuitje in Zuid Limburg geheid tot een groot succes.

Valkenburg

De leuke Zuid Limburgse toeristische trekpleister Valkenburg is een ander alternatief. Het stadje nodig uit om te komen slenteren, de burcht op de top van de heuvel te bezoeken of de steenkolenmijn, om te karten op de Cauberg of gewoon op een terras te genieten van een drankje, samen met de collega’s, om vervolgens ergens een lekkere hap te gaan eten. Maar, en misschien is dit wel een idee, u kunt dit bezoek ook uitstellen tot volgend jaar. Want Valkenburg is op zich al een personeelsuitje in Zuid Limburg.

 

Personeelsuitje in Zuid Limburg?

Heeft u interesse in het organiseren van een personeelsuitje op onze locatie? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen? Middels ons handige contactformulier neemt u snel en eenvoudig uw wensen met ons door!

Vraag naar de mogelijkheden