043 306 24 99 info@boscafe.nl

Personeelsuitje Limburg

Heeft u interesse in het boeken van een vergadering? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen?
Contacteer ons

Gemakkelijk telefonisch te bereiken via: 043 – 306 24 99

personeelsuitje limburg
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert

Personeelsuitje in heuvelland Limburg

Personeelsuitje in Limburg
Zowel voor Limburgse bedrijven als ook voor bedrijven buiten deze regio: een personeelsuitje in Limburg zorgt voor een onvergetelijke dag of avond. In het prachtige heuvelland kunt u met uw personeel ontspannen en genieten. Boscafé ’t Hijgend Hert ligt in Vijlen, een dorpje in Limburg. Bijzonder aan dit dorp is dat het niet alleen hooggelegen is, namelijk 280 meter boven NAP, maar zich ook heeft uitgeroepen tot bergdorpje van Nederland. De winters zijn er koud, de zomers zijn er warm. Maar bij ons boscafé zit u altijd goed, weer of geen weer. De ideale omgeving voor een personeelsuitje in Limburg, dat bieden wij u.

Eten en drinken

Een bedrijfsuitje organiseert u niet zomaar. Hiervoor is inspiratie en enthousiasme voor nodig. Wij van boscafé ’t Hijgende Hert weten hiermee om te gaan. Wij bezitten een pruimenschuur die gehuurd kan worden ten behoeve van uw personeelsuitje Limburg. In onze grote ruimte is het mogelijk om gebruik te maken van de uitgebreide menukaart met divers voor-en hoofdgerechten. Zowel vis-als vleesgerechten hebben wij op de kaart staan: voor elk wat wils. Wanneer het wildseizoen actief is vindt u diverse wildgerechten op onze menukaart. Onze bierkaart is zeer uitgebreid: ruim 50 verschillende soorten bier op de fles en 7 soorten bier van het vat.

Sfeer en ontspanning

Een uitje met uw bedrijf in het heuvelachtige Limburg moet sfeer en ontspanning uitstralen. Uw werknemers zijn het hele jaar door al druk voor u aan het werk. Ontspanning in de vorm van een uitje zorgt ervoor dat ze bij kunnen tanken, hun hoofd leeg kunnen maken en later weer met een frisse en verhelderende blik aan het werk gaan. Een uitje zorgt ervoor dat uw medewerkers dichter bij elkaar komen te staan. Limburg staat tenslotte bekend om haar vriendelijkheid en vrolijkheid. Dit komt de werkprestaties ten goede. Onze ruimte bevat een open haard die voor de nodige sfeer zorgt. Naast de uitgebreide menukaart en drankenkaart, is er ook de mogelijkheid om een georganiseerde wandeling te maken. De prachtige omgeving zal een ieder verbazen en inspireren. Ook ligt ons boscafé vlakbij het drielandenpunt in Vaals, waar u onder andere een labyrint wandelroutes en de monumentale stenen vindt. Dit is prima te combineren met een verblijf bij boscafé ’t Hijgende Hert. Wij kunnen een bezoek aan het drielandenpunt dan ook echt aanraden. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Daarnaast vindt u in de omgeving mountainbikeroutes voor een actief personeelsuitje.

Overnachten en bereikbaarheid

Wist u trouwens dat er ook de mogelijkheid is om te overnachten? Op wandelafstand van ons boscafé vindt u luxe en ruime kamers. Dit maakt uw personeelsuitje helemaal compleet. Maar uiteraard is dit geen verplichting: ook als dag-of avondvulling kunnen wij u in alles voorzien. Vraagt u naar de mogelijkheden. Bovendien zijn wij gemakkelijk te bereiken: op nog geen 10 minuten afstand van de snelweg (A76) kunt u ons vinden. Op de website vindt u een perfecte routebeschrijving.

 

Personeelsuitje op een top locatie

Heeft u interesse om bij ons een personeelsuitje te organiseren? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen? Middels ons handige contactformulier neemt u snel en eenvoudig uw wensen met ons door!

Vraag naar de mogelijkheden