043 306 24 99 info@boscafe.nl

Bedrijfsuitje Zuid Limburg

Heeft u interesse in het organiseren van een bedrijfsuitje? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen?
Contacteer ons

Gemakkelijk telefonisch te bereiken via: 043 – 306 24 99

bedrijfsuitje Zuid Limburg
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert

Bedrijfsuitje in Zuid Limburg

Een gezellig dagje uit met alle personeelsleden van uw bedrijf, wordt een Bourgondische belevenis, als u kiest voor een bedrijfsuitje naar Zuid Limburg. Het glooiende heuvelland geeft u en uw collega’s als het ware het ontspannen gevoel van vakantie vieren in het buitenland. Dit gevoel wordt versterkt, als u tijdens uw uitstapje ook een bezoek brengt aan het Drielandenpunt in Vaals. Hier kunt u per slot van rekening met slechts enkele stappen zowel Duitsland alsook België aandoen. Naast de beroemde grenspaal en een uitkijktoren, beschikt deze locatie tevens over een recreatieve uitdaging in de vorm van een groot doolhof. Het Drielandenpunt is het gehele jaar toegankelijk. U hoeft voor het organiseren van uw bedrijfsuitje dus niet specifiek rekening te houden met seizoenen.

Een actief uitje in het zuidelijkste stukje van ons land

Wilt u van uw bedrijfsuitje naar Zuid Limburg een sportieve happening maken, dan biedt het Heuvelland u daarvoor tal van mogelijkheden. Uiteraard is het gebied bij uitstek geschikt voor korte of lange wandeltochten, maar u kunt er ook voor kiezen om de natuur te doorkruisen met behulp van (elektrische) fietsen of mountainbikes. Dergelijke voertuigen hoeft u vanzelfsprekend niet zelf mee te nemen tijdens uw bedrijfsuitje. Ze worden namelijk op diverse locaties in Zuid Limburg te huur aangeboden. Het gebied kent ook diverse mogelijkheden voor indoor sportiviteit. Denk in dit geval bijvoorbeeld aan SnowWorld in Landgraaf, de Neoliet klimwand in Heerlen en het subtropische zwemparadijs Mosaqua in Gulpen.

Genieten van de rijke historie van de streek

Doet u het liever rustig aan als u samen met uw personeelsleden voor een uitstapje naar Zuid Limburg kiest? Ook in dat geval zijn er tal van mogelijkheden om van uw bedrijfsuitje een succes te maken. U kunt bijvoorbeeld de historische treinen van de ZLSM in Simpelveld gaan bewonderen, of ervoor kiezen om – onder leiding van een gids – door het labyrint van gangen onder de Sint Pietersberg te dwalen. Tijdens uw bedrijfsuitje naar Zuid Limburg is het echter ook mogelijk om kennis te maken met het verre en recente verleden van de streek. Dat doet u bijvoorbeeld bij respectievelijk het Thermenmuseum en het Mijnmuseum. Beide zijn gevestigd in Heerlen.

Smakelijke verwennerij in Bourgondische stijl

Welke activiteiten u tijdens uw bedrijfsuitje ook kiest, één ding is zeker: u krijgt er gegarandeerd honger van! Wat dat betreft hoeft u zich al helemaal geen zorgen te maken als u zich in Zuid Limburg bevindt. De streek staat per slot van rekening bekend om haar Bourgondische levenswijze en de daarbij behorende heerlijke spijzen en dranken. Een uitgelezen plek om daar ontspannen van te kunnen genieten is Boscafé ’t Hijgend Hert in Vijlen. Dit café ligt verscholen in het bos en beschikt over een terras vanwaar u een fenomenaal uitzicht heeft op de prachtige natuurlijke omgeving rondom het etablissement. Naast het nuttigen van een hapje en een drankje, is deze horecagelegenheid ook uitermate geschikt voor het organiseren van teambuilding-activiteiten en het houden van vergaderingen. Op die manier kunt u dus desgewenst uw zakelijke verplichtingen met het aangename verenigen, waardoor u met uw bedrijfsuitje naar Zuid Limburg twee vliegen in een klap slaat.

 

 

Bedrijfsuitje Zuid Limburg

Heeft u interesse om uw  bedrijfsuitje bij/met ons te organiseren? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen? Middels ons handige contactformulier neemt u snel en eenvoudig uw wensen met ons door!

Vraag naar de mogelijkheden