043 306 24 99 info@boscafe.nl

Bedrijfsuitje Mergelland

Heeft u interesse in het houden van bedrijfsuitje in het Mergelland? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen?
Contacteer ons

Gemakkelijk telefonisch te reserveren via: 043 – 306 24 99

Bedrijfsuitje Mergelland
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert
Boscafé 't Hijgend hert

Uniek bedrijfsuitje in het Mergelland

Onze locatie en accommodatie is zeer geschikt om er eens helemaal ‘uit te breken’ en biedt mogelijkheden voor alle typen bedrijfsuitjes. Het boscafé is met de auto gemakkelijk te bereiken, op minder dan 10 minuten afstand van de snelweg A76. Er zijn diverse hotels in de nabije omgeving en wij kunnen ook zorgen voor overnachtingen. Zo kan een bedrijfsuitje in het Mergelland worden afgesloten met een feestavond en hoeft niemand de ‘Bob’ te zijn.

Een keer per jaar ‘stoom afblazen’ en alle zorgen en stress van het werk vergeten. U en uw medewerkers verdienen het en wij hebben de geschikte locatie voor u. Midden in de bossen van het Limburgs heuvelland, gelegen aan een zandweggetje: Boscafé ’t Hijgend Hert. U waant zich bij ons even in een geheel andere wereld. Het beste komt u eens langs om te zien “wie sjoen os limburg is”, maar u kunt ons natuurlijk ook even bellen.

Een bedrijfsuitje met voor ieder wat wils

’t Hijgend Hert is gelegen op een heuvelrug aan de Mergelroute op een hoogte van 260 meter boven NAP, met een panoramisch uitzicht over het Geuldal. Het prachtige Limburgs heuvellandschap nodigt uit tot het maken van heerlijke wandelingen. De locatie ligt op loopafstand van het Drielandenpunt, dus als u zin heeft, wandelt u even naar Duitsland of België. De bosrijke omgeving is ook zeer geschikt voor het uitzetten van speur- en puzzeltochten.

Wie het wat sportiever wil aanpakken, kan zich uitleven op de mountainbike. Door het Zuid-Limburgse heuvelland is een netwerk van 18 mountainbike routes uitgezet met in totaal meer dan 500 kilometer fietsplezier. U hoeft geen crack op de mountainbike te zijn, want er zijn zowel routes voor beginners als gevorderden.

Als het bedrijfsuitje in de winter wordt georganiseerd, kan er bij ’t Hijgend Hert ook geschaatst worden. De temperatuur hoeft slechts enkele dagen beneden het vriespunt te blijven, om hier de schaatsten te kunnen onderbinden.

Een waardige afsluiting van uw bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje in het Mergelland moet natuurlijk worden afgesloten met een heerlijke maaltijd. Na een dag in de vrije natuur wil de inwendige mens ook de nodige aandacht en laat u eens door ons verrassen. Onze uitgebreide menukaart biedt een ruime keuze uit heerlijke stoofpotten, streekgerechten en andere maaltijden. Geniet van de ambachtelijk bereide maaltijden vergezeld van een lekker wijntje of biertje. Liever een barbecue? Geen enkel probleem, laat het ons maar weten.

Voor de ‘plakkers’

Nog geen zin om naar huis te gaan? Blijf gezellig napraten en probeer ons eigen bier (Hert, Vijlenerbosbier), of een van de andere 7 verschillende bieren die wij op het vat hebben. Liever een flesje? Dan kunt u kiezen uit een aanbod van 50 verschillende bieren.

Niet alleen voor een bedrijfsuitje in het Mergelland

Ons boscafé is ook een mooie accommodatie voor bijvoorbeeld bedrijfsbijeenkomsten of presentaties, vergaderingen, brainstormsessies of teambuilding activiteiten. Onze pruimenschuur zorgt voor een unieke sfeer en is een stimulerende omgeving, wat de resultaten ongetwijfeld ten goede zal komen. Informeer eens vrijblijvend naar onze arrangementen.

Bedrijfsuitje in het Mergelland?

Heeft u interesse in een bedrijfsuitje in het Mergelland op de juiste locatie? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen? Middels ons handige contactformulier neemt u snel en eenvoudig uw wensen met ons door!

Vraag naar de mogelijkheden