043 306 24 99 info@boscafe.nl

Bedrijfsuitje Limburg

Heeft u interesse in het organiseren van een bedrijfsuitje? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen?
Contacteer ons

Gemakkelijk telefonisch te bereiken via: 043 – 306 24 99

bedrijfsuitje limburg
Boscafe 't Hijgende hert
Boscafe 't Hijgende hert
Boscafe 't Hijgende hert

Bedrijfsuitje in Limburg: een onvergetelijke ervaring

Zoekt u voor uw bedrijf een geschikte locatie voor een bedrijfsuitje? Wat denkt u van een bedrijfsuitje in Limburg? Wij hebben alle voorzieningen om voor al uw personeelsleden een geweldige dag te verzorgen tot een dag waardoor iedereen nog lang met plezier aan dit bedrijfsuitje terug zal denken. U kunt kiezen of u alleen voor de maaltijden bij ons reserveert of dat wij uw hele dag verzorgen.

Bedrijfsuitje in Limburg en heuvelland

Limburg heeft veel te bieden. U vindt er natuurschoon en veel heuvelland. U kent het vast wel. De zon die op de prachtige goudgele heuvels schijnt waardoor het landschap iets stralends krijgt. En wat dacht u van de prachtige bossen die de provincie rijk is. Welk jaargetijde het ook is. Van dat uitzicht kunt u bij ons naar hartelust genieten. Want wij zitten in een prachtige bosrijke omgeving in het uiterste zuiden. En vanuit onze terrassen heeft u een geweldig uitzicht over wat Limburg te bieden heeft. Vanuit ons café kunt u heerlijke wandelingen maken op de vele wandelpaden die de bossen in de omgeving rijk zijn. U kunt er mountainbiken Nordic Walken en in de winter zelfs de schaatsen onderbinden.

Drielandenpunt

Tijdens uw bedrijfsuitje in Limburg zo vlak bij Vaals kunt u natuurlijk een bezoekje aan het drielandenpunt plannen. Dat ligt op een steenworp afstand van ons café, dus dat is makkelijk geregeld. Bijvoorbeeld terwijl wij een heerlijke lunch voor u voorbereiden. Of een van onze speciale buffetten voor u klaarzetten. Maar ook onze gangendiners staan bekend om hun bijzondere kwaliteit. Wij serveren veel streekgerechten uit Limburg. En tijdens het wildseizoen kunt u bij ons genieten van verschillende wildgerechten. Onze koks doen hun uiterste best om het onze gasten naar de zin te maken en te zorgen dat een bedrijfsuitje naar Limburg ook een culinair evenement wordt.

Arrangementen

Wij bieden speciaal voor groepen, zoals een bedrijfsuitje verschillende arrangementen. Bijvoorbeeld een boswandeling arrangement. In de omgeving zijn diverse wandelroutes, waarvan wij er een voor u uitzetten. Vooraf wordt u verwelkomd met heerlijke koffie en vlaai. Na afloop staat er dan een heerlijk driegangendiner op u te wachten. Zo hebben wij ook een bierproef arrangement en een Nordic Walking arrangement, een Limburgs Wildarrangement en een biermenu arrangement. U kunt de invulling van uw bedrijfsuitje in Limburg rustig aan ons overlaten. Zodat uw personeelsleden er weer even tegen kunnen als ze terug aan het werk gaan. Geen enkele moeite is ons teveel.

 

Bedrijfsuitje op onze locatie?

Heeft u interesse in het houden van een bedrijfsuitje? Neem u dan vrijblijvend contact op met uw vragen en wensen? Middels ons handige contactformulier neemt u snel en eenvoudig uw wensen met ons door!

Vraag naar de mogelijkheden