Boscafe ‘t Hijgend Hert is altijd open: 365 dagen per jaar van 11.00 tot 21.00 uur (weekend vanaf 9.00 uur)

E-Mail: info@boscafe.nl | Tel: (043) 306 24 99

varken_kleinMidden in de Vijlenerbossen aan een zandweg ergens tussen het bergdorpje Vijlen, Epen en Vaals vindt u op 260 meter hoogte, Boscafé ‘t Hijgend Hert’.

Op de zonnige terrassen van deze unieke autovrije locatie heeft u een prachtig panoramazicht. U kunt er genieten van de rust en de bosgeluiden. Regelmatig cirkelen er buizerds door de lucht en tegen de schemering is er nog wel eens een havik te zien.

Binnen in het zeer sfeervolle lokaal brandt bij koud en regenachtig weer de natuurstenen openhaard. U kunt daar in een perfecte ambiance een kopje koffie met vlaai, een lekker speciaalbiertje en een heerlijke maaltijd of lunch nuttigen.

Diverse bijzondere soepen, stoofpotten, streekgerechten en heerlijke maaltijden worden dagelijks vers en op ambachtelijke wijze bereid. Tijdens het wildseizoen zijn er ook wildgerechten.

Boscafé ‘t Hijgend Hert’ heeft 7 verschillende soorten bier van het vat en meer dan 50 speciaal bieren op de fles. U zit na nog geen uurtje wandelen vanuit: Cottessen, Epen, Mechelen, Hoog Vaals, Vaalsbroek, Lemiers, het bergdorpje Vijlen of Aken, bij Boscafé ‘t Hijgend Hert’.

U kunt Boscafé ‘t Hijgend Hert’ vinden in dat deel van het Vijlenerbos dat het Kerperbos genoemd wordt. In de bossen rondom ‘t Hijgend Hert zijn prachtige wandelroutes. Een voorbeeld van deze routes zijn onze Kroegjesroutes.