Vijlenerberg kroegjesroutes

De Vijlenerberg kroegjesroutes is een samenwerkingsverband tussen een tiental gezellige typische kroegjes die op of rondom de Vijlenerberg liggen. Deze kroegjes hebben als kenmerk dat het er informeel aan toe gaat en dat je er lekker kunt eten en drinken, de kroegjes zijn ingesteld op wandelaars.

kroegjesrouteDe kroegjes zijn allen met elkaar verbonden door wandelingen. U kunt dus bij het ene kroegje starten bij het volgende kroegje pauzeren en dan weer terug naar het eerste kroegje. U kunt ook een wandeling maken waarbij u meer dan twee kroegjes bezoekt. Tevens zijn er arangementen mogelijk waarbij meerdere kroegjes betrokken zijn.

Het samenwerkingsverband heeft ook een prachtige wandelkaart van de streek, met hoogtelijnen, wandelpaden en beschrijvingen van de diverse kroegjes opgeleverd. Deze wandelkaart is voor €2,50 verkrijgbaar bij alle deelnemende kroegjes. Tevens is er een boekje uitgekomen genaamd de Vijlenerberg Kroegjesroutes, dit boekje geeft nog meer informatie en verhalen over deze streek. het boekje is ook verkrijgbaar bij de deelnemende kroegjes voor €9,90.

 

Download hier de kroegjesroutes

De kroegjesroutes hangen uitgeprint in ons café. Wilt u deze kroegjesroutes echter zelf uitprinten, kunt u deze hier downloaden. De opgegeven kilometers zijn het totaal aantal kilometers heen en terug.

Informatie over de deelnemende kroegjes op www.kroegjesroutes.nl

Arrangementen met wandelingen

Het is ook mogelijk een wandeling te combineren met een ontbijt, een lunch of een bierproeverij. Wij bieden deze arrangementen in combinatie met wandelingen. Neem een kijkje op onze arrangementenpagina voor een volledig overzicht van alle arrangementen.