Speciaal voor groepen, bedrijven en families heeft Boscafé ‘t Hijgend Hert een aantal arrangementen samengesteld. Als u meer informatie over een arrangement wilt of dit wilt boeken, kunt u gerust contact met ons opnemen! Arrangementen kunnen op zondag i.v.m grote drukte niet aangeboden worden.

Boswandeling arrangement

€ 38,50 per persoon

Bij aankomst krijgt u het huisdrankje van het Hijgend Hert, een borreltje Vielenerprumke daarna koffie/thee met een stuk Limburgse vlaai, vervolgens gaat u een uitgezette wandeling maken door de prachtige omgeving. De wandelingen variëren van vijf tot vijftien kilometer, na afloop gaat u genieten van een door ons samengesteld 3 gangenmenu.

bierBoswandeling arrangement

€ 16,00 per persoon

U start met een Hert Vijlenerbosbier bij Boscafé ‘t Hijgend Hert. Daarna maakt u een zogenaamde kroegjesroutewandeling. Dit is een wandeling met een pauze bij een leuk cafeetje. Bij terugkeer proeft u nog 3 bijzondere biertjes.

Boswandeling ontbijt

€ 9,50 per persoon

Een heerlijk ontbijtje bij Boscafé ‘t Hijgend Hert. En daarna ligt er voor u een prachtige boswandeling klaar van circa 5 kilometer.

Boswandeling lunch

€ 19,50 per persoon

Bij aanvang ontvangt u koffie of thee met een lekker stuk vlaai. Daarna een prachtige boswandeling van circa 10 kilometer. Aansluitend een lunch met een heerlijke soep en een lekker broodje van onze kaart.

Limburgse wild arrangement

€ 42,50 per persoon

Bij aankomst krijgt u een kop koffie met een Limburgse Els of een stuk Limburgse vlaai, vervolgens loopt u een wandeling door het plaatselijke jachtgebied (circa 140 reeën en af en toe een wild zwijn) en daarna geniet u van een heerlijk 3 gangen menu waarbij een stoverij van wild, wat door de plaatselijke jagers is aangeleverd. De maaltijd wordt met een een borreltje obstler afgesloten.

Nordic walking arrangement

€ 15,00 per persoon

Bij aankomst krijgt u een lekker kopje koffie/thee, met een stuk Limburgse vlaai, vervolgens komt de Nordic Walking instructeur die u voorziet van Nordic Walking stokken en u neemt deel aan een Nordic Walking Clinic. Minimale deelname is 6 personen.

Biermenu arrangement

€ 48,50 per persoon

Er wordt voor u een bijzonder 3-gangenmenu samengesteld, waarbij bij elk gerecht een passend speciaal biertje geserveerd wordt.